maanantai 4. lokakuuta 2021

Painopäivitys ja järkytys

 Kävin aamulla puntarilla ja lukema järkytti. Paino tällä hetkellä 76,0kg! Siis toukokuulta painoa on tullut noin 7kg lisää. Tiesin että tilanne on huono, mutta että noin huono! SOS! 😆 Voisinhan toki selittää painonnousua sillä, että olen lopettanut imetyksen ja hormonaalisen ehkäisyn. Mutta mitä selitykset auttaa, itsehän olen herkkuja lapannut naamaani, niinkuin jo aiemmassa postauksessa kerroin. Ei tässä auta mikään muu kuin kunnon ryhtiliike.


Siispä tämä aamu alkoi puurolla, johon lisäsin yhden kananmunan, rypsiöljyä ja vähän vadelmahilloa 😊 Ja tietysti pari kuppia kahvia. Kirjasin painoni ja lyhyen päiväkirjamerkinnän myös fatsecretiin ja alan taas aktiivisemmin käyttämään sitä sovellusta. En kuitenkaan ala kirjaamaan ruokapäiväkirjaa, sillä kyllä mä tiedän, mitä pitäisi syödä ja kuinka paljon. Kiinnitän huomiota ruoan laatuun ja määrään, fatsecretiä käytän lähinnä vertaistuen ja motivaation vuoksi. Siellä tuntuu olevan mukava yhteisö. 

Painotavoitteeni on kai siellä lähellä 70 kiloa, eli ihan useampi kilo saisi lähteä tästä kropasta. Voi jestas sentään taas tätä hommaa 😂 Vaikka toi painolukema jollain tapaa järkytti, niin osaan silti suhtautua tähän asiaan yllättävän positiivisesti, nyt vain täytyy tsempata ja that's it! En todellakaan jää tähän rypemään ja suremaan 💪


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti