tiistai 7. huhtikuuta 2020

Kotona treenaaminen

Kuumeilu on vihdoin ohitse, johan sitä viikon verran kesti! Koronatestikin minusta otettiin, ja onneksi se oli negatiivinen 😊 Tänään tein ensimmäistä kertaa treenin sairastelun jälkeen. Tällä kertaa en tehnytkään lihaskuntoa, vaan tanssin! Kuin hauskaa 😄 Netistä löytyy monenlaista videoa, minkä mukaan voi tanssimallakin treenata kotona... Hiki tuli ja syke nousi. Ajattelin tehdä samanmoisen treenin huomenna ennen iltavuoroa.

Kova halu olisi lähteä kuntosalille tekemään kunnon painonnosto-treeni, mutta oon päättänyt nyt tän koronahässäkän vuoksi jättää kuntosalin odottamaan tulevaa. Harmittaa erittäin ankarasti 😞 Onneksi kotoakin löytyy kahvakuula sekä käsipainot. Kahvakuula on kyllä liian kevyt, 6kg. Ehkä jossain vaiheessa täytyy raaskia ostaa painavampi, 10kg kuula voisi olla hyvä.

Kaikenlaista pohdintaa on mielenpäällä. Yritän pitää terveydestäni huolta, hyvää ja terveellistä  ruokaa, ja liikuntaan nyt erityispanostus, että viikoittain tulisi tavoittelemani 3 tuntia treenaamista täyteen. Ennen koronapaskaa tuo 3 tuntia viikkoon tuli niin helposti täyteen kuntosalilla. Höh, ei auta nyt kuin purra hammasta yhteen ja paiskia töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti