maanantai 3. helmikuuta 2020

Lähdinpä sitten nettivalmennukseen

Tulipas lähdettyä mukaan yhteen nettivalmennukseen 😮 Ruoka- ja liikuntaohjeet sekä muunlaista mentaalivalmennusta sisältyy tähän neljän viikon valmennukseen. Itse pidän erityisesti hyvänä tota ruokavalio-ohjausta, jossa sanotaan että millasta ruokaa syödä ja minkä verran, sekä myös kuinka useasti ruokailla päivässä. Kyllähän mä ruokailustakin ihan perusjutut tiedän, muta hauskaa kokeilla, mitä tapahtuu kun noudattaa annettuja ohjeita 😊 Päivittäinen kalorimäärä pysyttelee edelleen 2000 paikkeilla, kuten olen aikaisemminkin pyrkinyt syömään. Eka päivä alkaakin olla pulkassa. Vatsa on ihan täysi päivällisen jäljiltä, ja vielä pitäisi iltapalaa syödä ennen nukkumaanmenoa 😅 Huhhuh.

Ja toinen huhhuh, niin otinpa itsestäni myös kuvat ja mitat, joita voin sitten vertailla valmennuksen lopulla. Täytyy sanoa etten tiennyt itkiskö vai nauraisko niille kuville 😅 Kroppa saattoi viikonloppuna kerätä vähän nestettä, ja ainakin takaa kuvattu kuva näytti ihan kamalalle 😆 Mutta eiköhän tästä ole suunta vain parempaan. Aion viedä tän nettivalmennus -kokeilun kunnialla loppuun, kun tähän on kerta lähdettykin 💪

Mun tän neljän viikon tavoitteena olis tietenkin, että kropasta lähtis kiloja ja senttejä. Jos näin ei käy, niin ainakin toivoisin, että vertailukuvista sitten näkisi jotain muutosta tapahtuneen, parempaan suuntaan tottakai 😄 Ja tottakai toivoisin, että tästä jäis se järkevä ateriarytmi, ateriakoot sekä mistä ne ateriat muodostuu, jäis mulle mieleen ja jatkaisin järkevästi syömistä jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti