tiistai 3. joulukuuta 2019

Ajatuksia, höpötystä

Heti viimeyönä tietysti mielenkiinnolla kokeilin uuden urheilukelloni unitoimintoa. Nukuin noin 9 tuntia, välillä heräillen. Kellon mukaan syvää unta olisi ollut 1 tunti 20 minuuttia. En tiedä onko se paljon vai vähän... Joka tapauksessa tänäänkin olo on ollut yllättävän energinen. Liekkö johtuu vapaapäivistä, kuitenkin kun huomenna pitäisi mennä iltavuoroon, niin oon taas kuolemanväsynyt :D

Tänäänkin oon saanut aika paljon aikaiseksi. Kävin kaupalla, pesin toisen koiristamme, toisesta harjasin takut pois. Pyykkikone vielä pesee ja astiatkin tiskasin. Nyt olen jo hetken ehtinyt istahtaa aloilleni, mutta huomaan olevani levoton. Jotain pitäisi vielä keksiä tekemistä tälle illalle. Tv:stä ei tule mitään, ja sarjoista joita seuraan Netflixistä tai Viaplaystä, odottelen uutta kautta tulevaksi.

Melkein tekisi mieli lähteä kuntosalille, vaikka eilen kävin ja tein hyvän treenin. Toisaalta jos en nyt mene, niin seuraava kerta kun on mahdollista mennä, saattaa olla ihan loppuviikosta. Ja jo senkin takia sali vähän houkuttaa, kun tein uuden soittolistan kuntoilua varten puhelimeeni xD Mikäs sen parempaa kuin treenata miellyttävän musiikin parissa. No, katsotaan mihin päädyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti