keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Kohti tutkimuksia

Paino on tosiaan nyt toi 74,9kg. Lukema meinasi aamulla turhauttaa, mutta aloin miettimään tarkemmin. Lokakuun lopulla painoin 76,3kg. Laskeskelin että reilu kuukaudessa paino on laskenut 1,4kg eli viikossa joitain satoja grammoja. Ei toi painonpudotus päätä huimaa, mutta onhan se nyt laskussa kuitenkin. Ja keskenmenon jälkeen meni myös useampi viikko huonosti syöden ja alkoholia tissutellen. Tietenkään ei voi odottaa, että kaikki tulleet kilot lähtis kerralla, vaikka toki niin haluaisin x)

Tänään mun on tehtävä raskaustesti varmistaakseni, että se on negatiivinen, ensi viikolla on tulossa lisätutkimuksia lapsettomuuteen liityen. En ole kauheasti uskaltanut ottaa selvää, mitä kaikkea kohdun tutkimuksiin kuuluu. Jännitys alkaa vain kasvaa ajankohdan lähestyessä. Pelottaa, että löytyy jotain vakavaa, mutta sekin pelottaa, ettemme saa mitään vastauksia, miksi emme saa lasta :(

4 kommenttia:

  1. Lähes samoissa mennään. Mun ois pitäny tehä raskaustesti tulevana lauantaina, mutta en jaksanu odottaa sinne asti nii tein jo viime lauantaina, negatiivinen oli. Keskeytynyt keskenmeno todettiin 30.10.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan osaa suruusi :( Toivotaan että vielä pian tärppää ja pikkunen pysyisi matkassa ♥

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä ♥ Kovasti se vain jännitti

      Poista