sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Päivän työ laihtumiseksi

Ensimmäisessä kirjoituksessa mainitsinkin, että tavoitteenani on pudottaa painoa lievästi ylipainoisesta normaalipainoon. Olen 166cm pitkä, alkoholin ja herkkujen tuoman turvotuksen tuloksena paino tänään 76.3kg. BMI 27.90. En rehellisesti sanottuna edes muista olenko koskaan painanut näin paljoa. En tiedä onko keskenmenneellä raskaudellakin jonkinlaista vaikutusta... Tärkeintä kuitenkin keskittyä parempiin elämäntapoihin, tuntuu hyvältä tietää, että tänään oli ihan päivä, kohti parempaa oloa ja tulevaisuutta.

Söin normaalia kotiruokaa, kanakastiketta, pastaa ja kasviksia. Lisäksi rahkaa sekä muutama leipäviipale välipalana. Kaloreita kertyi 1925. Liikuntaa harrastin tunnin verran Wii fitin avulla. Kuntosalikin olisi houkutellut, mutta koska olen vielä sairaslomalla, päätin pysytellä kotona. Toivottavasti ylihuomenna jo pääsisin salille rehkimään ryhmäliikuntaan.  

Seuraavatkin päivät aion seurata syömisiäni ja laskea kalorit. Ensi viikonloppuna on juhlat ystävien kesken, haluan ennen sitä saada pahimmat turvotukset pois, ja heti juhlien jälkeen taas palaan normaaliin syömiseen. Se pöhöttynyt olo mikä tänäaamuna hallitsi, oli ihan kamalaa. Se että nyt on ollut henkisesti todella raskasta, ei tarkoita että niin tarvitsisi olla fyysisestikin. Toivottavasti unenlaatukin paranisi paremman ruokailun ja liikunnan ansiosta. Meinaa olla väsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti