sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Jotain uutta ja parempaa

En tarkalleen tiedä mitä haen tällä blogilla. Johonkin on saatava purkaa ajatuksiani. Mieltä painaa juuri koettu keskenmeno, jo kolmas historiassani. Tai yksi tuulimuna, sekä muutoin kolme keskeytynyttä raskautta takana. Oman Pikkuisen kaipuu on kova. Jossain vaiheessa vauvatoiveet unohtuivat, kunnes kaksi vuotta edellisen keskenmenon jälkeen testi näytti yllättäen plussaa... Tästä on vielä pitkä tie onneen. Mentävä hetki kerrallaan. 

Alkanut raskaus ja keskenmeno saivat mut miettimään omaa terveyttäni. Olen lievästi ylipainoinen, alkoholia ja tupakkaa menee toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Välillä jaksan panostaa terveyteeni, välillä taas tulee pidempiä mässäilykausia. Onneksi liikuntaa tulee harrastettua, käyn kuntosalilla 1-2 kertaan viikossa. Ryhmäliikunta tunnit ovat kivoja, niissä voisin käydä enemmänkin. Yleensä arkena jaksan panostaa ja syön terveellisesti, mutta viikonloppuisin on vaikeaa jatkaa samalla tavalla. 

Sekavaa tekstiä, ajatukset vain pyörivät päässäni enkä jaksa miettiä, kuinka voisin paremmin ja selkeämmin kirjoittaa. Nyt on vain saatava purkaa näitä ajatuksia. Tarkoituksenani on kai saada purkaa tuntojani, saada elämä paremmin raiteilleen. Haluan tehdä töitä sen eteen, että voisin hyvin ja vielä saisimme oman Pikkuisen syliin ♥️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti