maanantai 3. tammikuuta 2022

Hello 2022!

Uusi vuosikin on vaihtunut 🥳 Meillä uutta vuotta juhlittiin varsin maltillisesti. Olimme mummuloimassa. Poitsu sai vielä viimeisiä joululahjoja ja leikki uusilla leluilla tyytyväisenä. Saunottiin ja poitsun mentyä nukkumaan herkuteltiin juustoilla. Sen yhteydessä otin pari lasillista 5% valkkaria 🤭 



Monet tuntuvat naureskelevan ajatukselle, että joku haluaa vuoden vaihtuessa panostaa terveyteensä yms. New year new me -ajatukselle siis! Mun mielestä siinä ei oo mitään väärää tai naureskeltavaa, että haluaa panostaa terveyteensä. Uusi vuosi saa monen ainakin yrittämään, ja jotkut jopa pysyvästi muuttamaan elintapojaan paremmaksi. Aina siinä ei vain onnistu. 

Minä ainakin yritän, edelleen ja taas kerran! 😂 Tämän aamun paino 75,8kg. Täytyy kyllä todeta että varsin samoissa lukemissahan toi mun paino pyörii. Ei tässä isoa hätää sen puoleen ole, haluan vain voida hyvin ❤️ Eilen teinkin vuoden ensimmäisen sisäpyöräilytreenin. Jaloissa kyllä tuntuu! Ja ruokailut ovat menneet hyvin. Jospa tästä energiatasokin lähtisi pikkuhiljaa kohenemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti