tiistai 19. lokakuuta 2021

Lisää energiaa kaivataan

Pienen sairastelu kesti melkein viikon, nyt olemme jo onneksi kaikki terveenä :) Pienessä riittää virtaa aamusta iltaan. Päivän aikana hän ottaa enää kahdet päiväunet. Ja nyt ehkä jo uskallan sanoa, että yöt ovat menneet parempaan suuntaan! Aiemmin oli pitkä pitkä pätkä, että Pieni heräili yöllä vähän väliä itkemään. Nyt on ollut useita öitä, että hän nukkuu illasta aamuun, herää yössä vain kerran syömään :) 

Luulis, että mullakin olis automaattisesti enemmän energiaa, kun yöt ovat menneet paremmin. Mutta kyllä silti monesti otan päiväunet samalla kun Pienikin. Tuntuu että joudun tekemään töitä sen eteen, että mulla riittäisi enemmän energiaa puuhastella päiväsaikaan. Tottakai uni on tärkeää, mutta myös ruoka ja liikunta. Nyt olenkin jo jonkin aikaa ehtinyt pitämään kuvallista ruokapäiväkirjaa. Edelleen jaksan sitä jatkaa, huomaan että sen avulla säännöllinen ruokailu onnistuu paremmin. Ja tottakai on mukavaa, kun kuvissa on väriä, ja sitähän saa kasviksista ja hedelmistä. Olenkin nyt jonkin verran saanut lisättyä niiden määrää ruokavaliossani, mutta edelleen parantamisen varaa on! Oikeaan suuntaan kuitenkin ollaan menossa :) 


Liikkua vielä pitäisi jaksaa enemmän. Haluaisinkin, tykkään liikkumisesta. Siitä huolimatta sohva on vetänyt enemmän puoleensa. Eilen tein tanssitreenin youtube-videon mukaan, oli mukavaa vaihtelua. Tällaista treeniä on hyvä tehdä silloin, kun mies ei ole kotona naureskelemassa. Riittää, että nauran itse itselleni treenin aikana x) Kokeilen ehdottomasti uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti